PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Szymon Adamski
URODZONY: 10 listopad 1983, Węgrów
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (3)
2010
Kołysanka
Zdjęcia
2009
Warsztaty Animacji - Kielce 2009
Zdjęcia
2009
Warsztaty Animacji - Koszalin 2009
Zdjęcia
 ANIMACJA (3)
2016
Tydzień z Mami Fatale
Animacja
2013
Statkiem po trawie
Animacja
2008
Król i królik
Rysunki
 PION REŻYSERSKI (2)
2016
Tydzień z Mami Fatale
Reżyser
2011
Kto porwał bociany
Reżyser
 MONTAŻ (2)
2016
Tydzień z Mami Fatale
Montaż
2010
Kołysanka
Montaż
Opis
Ukończył reżyserię w Akademii Filmowej i Telewizyjnej. W latach 2007-2015 pracował jako twórca filmów animowanych w Studiu Miniatur Filmowych w Warszawie. Autor filmu "Kto porwał bociany". Współtwórca seriali animowanych ("Hip-Hip & Hurra", "Mami Fatale").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll