PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Rudziński

Jerzy Rudziński
URODZONY: 07 czerwiec 1959, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (41)
2015
Do przyjaciół Moskali
Zdjęcia
2013
The Big Leap
Operator kamery
2012
Campo di Fiori
Zdjęcia
2012
Samotność dźwięku
Zdjęcia
2010
Serce Śląska
Zdjęcia
2009
Jasnogórskie Orędzie wolności
Zdjęcia
2009
Tu zawsze byliśmy wolni...
Zdjęcia
2009
Narodzona po raz drugi
Zdjęcia
2008
Prymas z Mysłowic
Zdjęcia
2008
Polska już nie jest w potrzebie...
Współpraca operatorska
2007
Między prawdą a wyobraźnią. Opowieści twórców polskiej szkoły filmowej
Zdjęcia
2007
Chutor konne
Zdjęcia
2007
W rogatywce i tygrysiej skórze
Zdjęcia
2007
Niezwykły lot Boeinga 737
Współpraca operatorska
2005
Jakby to było wczoraj
Zdjęcia
2005
Proboszcz Majdanka
Zdjęcia
2004
Jan Nowak Jeziorański. Kurier z Warszawy. 60 lat później 1944-2004
Zdjęcia
2001
Polski więzień syjonu
Zdjęcia
2000
Alfabet kota
Zdjęcia
2000
Przed sierpniem był lipiec
Zdjęcia
1999
Wycieczka
Zdjęcia
1999
Kredyt i debet. Andrzej Wajda o sobie
Zdjęcia
1998
Ballada chasydzka o nowym roku
Zdjęcia
1998
...Bardzo przyjemne miasto
Zdjęcia
1998
Mord w Jekaterynburgu
Zdjęcia
1997
...Wpisany w gwiazdę Dawida - Krzyż
Zdjęcia
1997
Cud Podola
Zdjęcia
1996
Olimpiada specjalna
Zdjęcia
1996
Rogate dusze
Współpraca operatorska
1995
Półtora miasta
Zdjęcia
1995
Gdzież jesteście przyjaciele moi...
Zdjęcia
1995
Akwarium
Operator kamery
1995
Daleko od siebie
Operator kamery
1994
Artysta. Jerzy Kalina
Współpraca operatorska
1993
Tu stoję...
Operator kamery
1990
Boże, zbaw Rosję
Zdjęcia
1990
Nienormalni
Zdjęcia
1989
Porno
Operator kamery
1988
Dekalog X (TV)
Operator kamery
1988
Dekalog I (TV)
Operator kamery
1987
Koniec sezonu na lody
Operator kamery
 DŹWIĘK (2)
2009
Tu zawsze byliśmy wolni...
Dźwięk
2009
Jasnogórskie Orędzie wolności
Dźwięk
 MUZYKA (1)
1966
W pracowni naukowców
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
2012
Wirtualna wojna
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll