PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Walasik

Wojciech Walasik
URODZONY: 20 maj 1963, Łódź
Filmografia
 AKTOR (16)
2009
Piksele
Pielęgniarz Zenon
2004
Dalej
2003
Parking strzeżony
2000
Noc Świętego Mikołaja
Ksiądz
1997
Heweliusz
1996
Złote runo
mężczyzna w pociągu
1995
Gwiazdka kota Filemona
Bałwan, Koń (głos)
1993
Przetrwać
1993
Tu stoję...
dziennikarz na konferencji prasowej w Gdańsku
1992
Czarne słońca
ksiądz
1991
Obywatel świata
Wojtek
1990
Pożegnanie jesieni
baron Chwazdrygiel
1989
Kto zabił moją mamę?
1985
The performance
1983
Przez ten rok...
On sam
1982
Rocznik '63
 MUZYKA (1)
1986
Wesele
Muzyka
 INNE (1)
2000
Dom Marka
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll