PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Walczak

Maciej Walczak
URODZONY: 23 grudzień 1951, Warszawa
ZMARŁ: 03 październik 1993 w wieku 41 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MUZYKA (5)
2002
Cień
Muzyka
1998
Wątroba i ziemniaki
Muzyka
1997
Puste pokoje ... empty rooms
Muzyka
1997
Co roku o tej samej porze
Muzyka
1990
W pokojach
Muzyka
 SCENOGRAFIA (5)
1993
Lista Schindlera
Scenograf (Art Director)
1990
W środku Europy
Scenografia
1990
Rozmowy o miłości
II Scenograf
1987
Dorastanie
II Scenograf
1986
Wcześnie urodzony
II Scenograf
 SCENARIUSZ (1)
1991
Papierowe małżeństwo
Opieka artystyczna
 ZDJĘCIA (1)
1988
Spotkanie przyjaźni
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll