PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Żerański

Ryszard Żerański
Filmografia
 PRODUKCJA (41)
1970
Młodzi z Brzózy
Kierownik produkcji
1970
Fakty i ludzie
Kierownik produkcji
1969
Zawsze rodzi się chleb
Kierownik produkcji
1969
Egzamin
Kierownik produkcji
1967
Ostatni przystanek
Kierownik produkcji
1967
Wesele
Kierownik produkcji
1967
Pomoc dla Arabów
Kierownik produkcji
1967
Chochołowskie pasje
Kierownik produkcji
1966
Miasto na granicy
Kierownik produkcji
1966
Pamięć i skrucha
Kierownik produkcji
1966
Dom Matysiaków
Kierownik produkcji
1966
Sekretarz
Kierownik produkcji
1966
Od pracy rąk do maszyn w budownictwie
Kierownik produkcji
1966
Puławy, godzina zero
Kierownik produkcji
1966
Na sawannie
Kierownik produkcji
1965
W Bieszczadach
Kierownik produkcji
1965
Nie tylko o modzie
Kierownik produkcji
1965
Powrót posła
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1956-57
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1953
Kierownik produkcji
1964
Gorąca strefa
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1961
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1955
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1950
Kierownik produkcji
1964
Płock rusza
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1960
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1954
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1944-45
Kierownik produkcji
1964
Kronika czterech lat
Kierownik produkcji
1964
Chwila wspomnień - rok 1962
Kierownik produkcji
1963
Ojcowie i dzieci
Kierownik produkcji
1963
Miejsce na szkołę
Kierownik produkcji
1963
Araby
Kierownik produkcji
1962
Obwód V-ty
Kierownik produkcji
1962
Wieża malowana
Kierownik produkcji
1962
Na trasie
Kierownik produkcji
1962
Świat zabity deskami
Kierownik produkcji
1961
Postęp techniczny na PKP
Kierownik produkcji
1959
A jest ich 459
Kierownik produkcji
1958
Kurban - Bajram
Kierownik produkcji
1958
Polacy nie gęsi
Kierownik produkcji
 ZDJĘCIA (1)
1960
Ludzie w drodze
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll