PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Dmowski

Jerzy Dmowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (13)
1987
Sztuka formatu niewielkiego
Reżyser
1979
Reklama dźwignią handlu
Reżyser
1977
Pozdrowienia z Warszawy
Reżyser
1976
Bajka
Reżyser
1971
Jak zdobyto Moskwę i Stalingrad
Reżyser
1970
Berlin Zachodni
Reżyser
1968
Między zjazdami
Reżyser
1965
Dwa roczniki
Reżyser
1964
Chwila wspomnień - rok 1961
Reżyser
1964
Chwila wspomnień - rok 1960
Reżyser
1964
Chwila wspomnień - rok 1962
Reżyser
1962
Dachy
Reżyser
1960
Warszawa B
Reżyser
 INNE (1)
1962
Kochani kooperanci
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll