PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Nowakowski

Marek Nowakowski
URODZONY: 14 czerwiec 1946
ZMARŁ: 08 maj 2018 w wieku 71 lat,
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
2002
Tam i z powrotem
I Asystent reżysera, II Reżyser
1997
Ciemna strona Wenus
I Asystent reżysera, II Reżyser
1996
Nocne graffiti
I Asystent reżysera, II Reżyser
1983
Nadzór
I Asystent reżysera, II Reżyser
1982
Odwet
I Asystent reżysera, II Reżyser
1980
Powstanie listopadowe. 1830-1831
I Asystent reżysera, II Reżyser
1978
Sekret Enigmy
I Asystent reżysera, II Reżyser
1976
Za metą start
Reżyser
1971
Bicie serca
Współpraca
 AKTOR (8)
2001
Poranek kojota
Opiekun tirówek
1997
Ciemna strona Wenus
1984
Umarłem, aby żyć
kierowca karetki przewożący zwłoki
1982
Odwet
organizator zjazdu intonujący "Prząśniczki"
1981
Chłopiec
członek komisji egzaminacyjnej
1978
Znaków szczególnych brak
Wincenty
1977
Kapitan z "Oriona''
radiooperator
1976
Brunet wieczorową porą
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2023
Scroll