PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Krukowski

Andrzej Krukowski
URODZONY: 30 listopad 1961, Augustów
Filmografia
 AKTOR (16)
2011
Wygrany
Jack Goretzky
2005
RH +
Adam
2003
Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem
Ludek
2002
Bez litości
Franco Botti, delegat nowojorskiej mafii na Europę Wschodnią
1990
Zagłuszenie
1987
Miserere
1986
Mojżesz...
Mojżesz
1986
Yossarian
1986
Bliscy ludzie
1986
Ludzie za szybą
1985
Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany
pastuch
1985
Tate
Ambrosionek, kradnący drzewo w lesie
1985
Tętno
Franek, przyjaciel Adolfa
1984
Vabank II, czyli riposta
1984
Wóz
1984
Domokrążca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll