PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zdzisław Grzelka

Zdzisław Grzelka
Filmografia
 DŹWIĘK (94)
1988
Duet
Dźwięk
1987
Komitety dobrej woli
Dźwięk
1987
Fan
Dźwięk
1987
Cała naprzód
Dźwięk
1987
Świat w podczerwieni
Dźwięk
1987
Była łąka...
Dźwięk
1987
Kaskada Usud
Dźwięk
1986
Reforma
Dźwięk
1986
Edukacja sentymentalna
Dźwięk
1986
Ludowa wizja kosmosu
Dźwięk
1986
W kręgu Stanisława Szukalskiego
Dźwięk
1986
Lider
Dźwięk
1986
Automobil
Dźwięk
1985
40-lecie ze znaczkiem
Dźwięk
1985
Bem
Dźwięk
1985
Łódź starożytna
Dźwięk
1985
Niesiemy wam wianek ze samego złota
Dźwięk
1985
W ślepym zaułku
Dźwięk
1985
Przemijanie
Dźwięk
1985
Potok
Dźwięk
1985
Betlejem polskie
Dźwięk
1985
Maska czyli świat od początku
Dźwięk
1985
Bem
Dźwięk
1985
Kantor
Dźwięk
1985
Kruk i orzeł
Dźwięk
1984
Dębno Lubuskie w czterdziestoleciu PRL
Dźwięk
1984
Filmowe muzeum pamięci Szczepana Muchy
Dźwięk
1984
Gdzie są niegdysiejsze śniegi...
Dźwięk
1984
Portret z natury
Dźwięk
1984
Ulecieć
Dźwięk
1984
Warszawianki podróż do Italii
Dźwięk
1984
Zatrzymany czas ginącego świata
Dźwięk
1984
Poznać świat
Dźwięk
1984
Dawidowa proca
Dźwięk
1983
Chełmno
Dźwięk
1983
Iluzja w sztuce
Dźwięk
1983
Konterfekty Króla Jegomości
Dźwięk
1983
Manekiny Tadeusza Kantora
Dźwięk
1983
Miasto
Dźwięk
1983
Rapsod królewski
Dźwięk
1983
Rzecz o Kanale Augustowskim
Dźwięk
1983
Skarby Wawelskiej Katedry
Dźwięk
1983
Ate - apocalipsis
Dźwięk
1983
Kabaret
Dźwięk
1983
Miasto
Dźwięk
1983
Odbicie
Dźwięk
1983
Vice versa
Dźwięk
1983
NGC
Dźwięk
1983
Życie, męczeństwo i śmierć
Dźwięk
1983
Chocim 11 listopada 1673
Dźwięk
1983
Norwid
Dźwięk
1983
Ate - apocalipsis
Dźwięk
1983
Wielki statysta
Dźwięk
1982
Adam Rychtarski
Dźwięk
1982
W szkole rodzenia
Dźwięk
1982
Historia żołnierza
Dźwięk
1982
Życie na dializie
Dźwięk
1982
Śmierć ptaka. O Kaszubach
Dźwięk
1981
Dokumentacja 1913-1981
Dźwięk
1981
Śladami Tadeusza Makowskiego
Dźwięk
1981
Uwięzione światło
Dźwięk
1981
W wannie
Dźwięk
1980
Bracia polscy
Dźwięk
1980
Choroby zakaźne układu pokarmowego
Dźwięk
1980
Filmowy Sezam
Dźwięk
1980
Lexikon 32
Dźwięk
1980
Wisła
Dźwięk
1980
Z Szopką w Szczawej
Dźwięk
1980
Zegar
Dźwięk
1980
Konstrukcja
Dźwięk
1979
Cyrk
Dźwięk
1979
Lato na wyspie Króla Jerzego
Dźwięk
1979
Megality
Dźwięk
1979
Pejzaż z kuźnią
Dźwięk
1979
Tarnów, Azoty i...
Dźwięk
1979
...lecie
Dźwięk
1978
Ach, ta chata rozśpiewana
Dźwięk
1978
Drugi dom
Dźwięk
1978
O polskość śląskiej ziemi
Dźwięk
1978
Radości i pasje profesora
Dźwięk
1978
Spis
Dźwięk
1978
Z dziennika Henryka T.
Dźwięk
1978
Bąki, bączki, ślepowrony
Dźwięk
1977
Za tą górą czeka jesień
Dźwięk
1977
Jak to jest
Dźwięk
1977
A za tą górą czeka jesień
Dźwięk
1977
Recital
Dźwięk
1977
Jak powstaje komputer
Dźwięk
1976
Przed otwarciem
Dźwięk
1975
Dziewcę z ciortem
Dźwięk
1975
Wiktor Dega
Dźwięk
1975
Opowieść o ptakach i ludziach
Dźwięk
1975
Szlakiem bezdomnych
Dźwięk
1973
Rok 1905
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (4)
1984
Kino-Fotogramy
Współpraca
1984
Nasze sojusze
Współpraca
1982
Georgi Dymitrow – polski szkic do portretu
Współpraca
1981
Przyszłość
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll