PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Rafał Wróblewski

Rafał Wróblewski
URODZONY: 07 lipiec 1970, Zgierz
Filmografia
 ZDJĘCIA (21)
2013
Niesamowita przygoda kapitana Doriana
Zdjęcia
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2009
Cyrk ze złamanym sercem
Zdjęcia
2009
Miasto z morza
Operator kamery
2007
Bardzo krótki strajk
Zdjęcia
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
Zdjęcia
2004
Turki
Zdjęcia
2004
Siebie nienawidzę
Zdjęcia
2002
Oczywiście, że miłość
Zdjęcia
2000
Jan Paweł II w Ziemi Świętej
Zdjęcia
1997
Polterabend - zwyczaj obchodzony na Śląsku Opolskim
Zdjęcia
1996
Życie w Łodzi
Zdjęcia
1996
Późne popołudnie
Zdjęcia
1995
Nad wysokości
Zdjęcia
1995
Limit
Zdjęcia
1994
Pokój Anny
Współpraca operatorska
1992
Horyzonty
Zdjęcia
1988
Teatr sytuacji ostatecznej
Zdjęcia
1966
Skrucha przychodzi za późno
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
2013
Niesamowita przygoda kapitana Doriana
Reżyser
2009
Powołany
Reżyser
2008
Świat według Darka
Reżyser
1992
Reminiscencias
Współpraca
 SCENARIUSZ (2)
2009
Powołany
Scenariusz
2008
Świat według Darka
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll