PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Wert

Tomasz Wert
URODZONY: 28 czerwiec 1949, Łódź
ZMARŁ: 21 listopad 2008 w wieku 59 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (44)
2007
Taxi A
Zdjęcia
2006
Mundial Biało-Czerwonych: trzej przyjaciele z boiska
Zdjęcia
2006
Adam Loret. Szkic do portretu
Zdjęcia
2005
Dusza słowiańska w bezdusznych czasach
Zdjęcia
2004
Cudownie ocalony
Zdjęcia
2002
Jest sprawa...
Zdjęcia
2001
Raport
Zdjęcia
2001
Klątwa skarbu Inków
Zdjęcia
2001
EROS-EX
Zdjęcia
2001
Listy miłosne
Zdjęcia
2000
Stefan Chwin. Archeolog pamięci
Zdjęcia
2000
Jan Kott - teatr mojego wieku
Zdjęcia
1999
Andrzej Seweryn - aktor/acteur
Zdjęcia
1999
Bursztynowy las
Zdjęcia
1999
50 lat Szkoły Filmowej w Łodzi
Zdjęcia
1997
Księga wielkich życzeń
Zdjęcia
1995
Dyskretny urok salonów polskich w Paryżu
Zdjęcia
1995
Dyskretny urok salonów polskich w Paryżu
Zdjęcia
1995
Dyskretny urok salonów polskich poza Paryżem
Zdjęcia
1995
Dyskretny urok salonów polskich poza Paryżem
Zdjęcia
1995
Daleko od siebie
Zdjęcia
1995
Doktor Semmelweis
Zdjęcia
1994
20 lat później
Zdjęcia
1994
Podróż na wschód (TV)
Zdjęcia
1993
Tu stoję...
Zdjęcia
1993
Moja historia
Zdjęcia
1991
Dziecko szczęścia
Zdjęcia
1991
Kanalia
Zdjęcia
1989
Powrót Odysa. Tadeusza Kantora notatki z prób
Zdjęcia
1986
Epizod Berlin - West
Zdjęcia
1985
Epizod Berlin West
Zdjęcia
1984
Czas dojrzewania
Zdjęcia
1983
Doznanie
Zdjęcia
1982
Wyłap
Operator kamery
1981
Czwartki ubogich
Zdjęcia
1981
Yokohama (TV)
Operator kamery
1978
Pamięć
Zdjęcia
1978
Wilki
Zdjęcia
1978
Teatr - reżyser i tworzywo
Zdjęcia
1978
Teatr - reżyser i aktor
Zdjęcia
1975
Knock down
Zdjęcia
1974
Olimpiada XXX-lecia młodzieży szkolnej i akademickiej
Zdjęcia
1974
Zapatrzenie
Zdjęcia
1971
Bykowi chwała
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (2)
1992
Obca krew
Współpraca
1974
Godziny wieczorne
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1982
Wierna
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll