PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Ludwik Adamkiewicz

Zbigniew Ludwik Adamkiewicz
URODZONY: 12 maj 1957, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (13)
2016
Królewicz Olch
Koproducent
2016
Na granicy
Koproducent
2015
Karbala
Koproducent
2015
Performer
Koproducent
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Koproducent
2014
Letnie przesilenie
Koproducent
2014
Obce ciało
Koproducent
2014
Fotograf
Koproducent
2014
Pod Mocnym Aniołem
Koproducent
2009
Było sobie miasteczko...
Kierownik produkcji
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Kierownik produkcji
2007
Generał polskich nadziei... Władysław Anders 1892 - 1970
Kierownik produkcji
2004
Wszystko co nasze...
Kierownik produkcji
Opis
Absolwent Organizacji Produkcji Filmowej i Telewizyjnej na Wydziale Radia i Telewizji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. Koproducent filmów dokumentalnych i fabularnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll