PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Krukowski

Piotr Krukowski
URODZONY: 02 kwiecień 1948, Łódź
Filmografia
 AKTOR (29)
2013
Pong
Gast
2012
Kawaler
ojciec
2008
Ziemia ballarda
2004
Egzamin
2003
Zerwany
Dyrektor
2000
Sznurowadło w supełki
(głos)
2000
Syzyfowe prace
Stogowski, ojciec "Biruty"
2000
Spotkanie
1997
Pokój
ojciec
1997
Zemsta w Odrzykoniu
narrator (głos)
1995
Serce
1993
Kocia kołyska
1993
Tu stoję...
major Karabin, sekretarz StowarzyszeniaWspierania Porządku Publicznego
1991
Filemon i przyjaciele
(głos)
1991
Skarga
mężczyzna w płonącym budynku KW
1989
Kramarz
proboszcz
1986
Cudowne dziecko
lekarz badający Piotra
1980
Zajęcia dydaktyczne
Henryk, kolega Marka
1979
Epizod
1979
Kobieta i kobieta
1979
Dwa listy
1976
Zielone - minione...
1976
Gdyby Adam był Polakiem wg. K.I. Gałczyńskiego
1976
Próba ciśnienia
Andrzej Rogowski
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
1975
Szlakiem bezdomnych
członek sądu nad Rozłuckim - Judym - Cezary Baryka
1974
To też jest Biblia
1973
Śledztwo
asystent Sorensena
1971
Miłość
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll