PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Muller

Jerzy Muller
URODZONY: 12 październik 1920, Kraków
ZMARŁ: 21 grudzień 1997 w wieku 77 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (12)
1985
Diabelskie szczęście
Scenografia
1985
Mokry szmal
Scenografia
1984
Dzień czwarty
Dekorator wnętrz
1983
Sny i marzenia
Scenografia
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Scenografia
1982
Prawo jest prawem
Scenografia
1982
Prognoza pogody
Scenografia
1981
"Anna" i wampir
Scenografia
1981
Szarża, czyli przypomnienie kanonu
Scenografia
1980
Grzeszny żywot Franciszka Buły
Scenografia
1977
Pani Bovary to ja
II Scenograf
1976
Olśnienie
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll