PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Kolbow

Małgorzata Kolbow
Filmografia
 SCENOGRAFIA (16)
1995
Akwarium
Dekorator wnętrz
1992
1968 - Szczęśliwego Nowego Roku
Dekorator wnętrz
1991
Kuchnia polska
Dekorator wnętrz
1989
Po upadku
Dekorator wnętrz
1987
Dorastanie
II Scenograf
1987
Dorastanie
Dekorator wnętrz
1987
Jedenaste przykazanie
Dekorator wnętrz
1986
Złota Mahmudia
Dekorator wnętrz
1985
Labirynt
Dekorator wnętrz
1985
Tętno
Dekorator wnętrz
1983
Toccata
Dekorator wnętrz
1980
Ciosy
Dekorator wnętrz
1979
Prom do Szwecji
Kostiumy
1977
Wolna sobota
Kostiumy
1975
Obrazki z życia
Kostiumy
1973
Żółw
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll