PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zdzisław Wajda

Zdzisław Wajda
URODZONY: 15 maj 1946
ZMARŁ: 07 styczeń 1995 w wieku 48 lat, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (8)
1992
Potomkowie wielkich rodów
Współpraca operatorska
1990
Perła północnych Chin
Zdjęcia
1990
Ojciec i syn
Współpraca operatorska
1990
Benedykta Jerzego Dorysa życie szczęśliwe
Współpraca operatorska
1989
Odludzie
Zdjęcia
1988
Polonez
Współpraca operatorska
1988
Na lodzie
Współpraca operatorska
1988
Siedem dni tygodnia - Warszawa
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (3)
1993
89 mm od Europy
Współpraca
1993
Żnin - Paryż - Wenecja, czyli sceny z życia prowincji
Współpraca
1989
Ulica o której trochę wiem
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
1988
Sołtys z Wąchocka czyli jak ponownie wygrać wybory
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll