PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bogdan Chamczyk

Bogdan Chamczyk
URODZONY: 23 sierpień 1926, Wiączyn Górny
ZMARŁ: 12 październik 1998 w wieku 72 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (43)
1983
S.O.S
Zdjęcia
1981
Słońce. Aktywność słoneczna
Zdjęcia
1981
Słońce.Wiadomości ogólne
Zdjęcia
1979
Diamagnetyzm i paramagnetyzm
Zdjęcia
1976
Jeden, dwa, trzy
Zdjęcia
1976
Twój ubiór a BHP
Zdjęcia
1975
Pole i ładunki
Zdjęcia
1974
Energia jądrowa
Zdjęcia
1974
W poszukiwaniu źródeł energii
Zdjęcia
1973
Człowiek miarą wszechrzeczy
Zdjęcia
1973
Śladami myśli Kopernika
Zdjęcia
1973
Zaczęło się od "Iluzjonu"
Zdjęcia
1973
Zaczęło się od Iluzjonu
Zdjęcia
1971
Uwaga młodzi
Zdjęcia
1971
W świecie próżni
Zdjęcia
1970
Cztery warianty wyprawy na Księżyc
Zdjęcia
1970
Kwark. Budowa materii. Jedna z hipotez
Zdjęcia
1970
Materia i antymateria
Zdjęcia
1970
Rakieta - środek napędowy statków kosmicznych
Zdjęcia
1969
Droga na Wenus
Zdjęcia
1969
Rzut brył
Zdjęcia
1969
W kierunku Księżyca
Zdjęcia
1968
Laser-światło XX wieku
Zdjęcia
1967
Rzuty figur płaskich
Zdjęcia
1967
Rzuty odcinka
Zdjęcia
1966
Capricos
Zdjęcia
1966
Jednokładność
Zdjęcia
1966
Przesunięcie równoległe
Zdjęcia
1966
Ulica Piotrkowska
Zdjęcia
1965
Będzie teatr pierwszy
Zdjęcia
1965
Pojęcia przekształcenia geometrycznego
Zdjęcia
1965
Symetria środkowa i obrót
Zdjęcia
1964
Barwy w przyrodzie
Zdjęcia
1964
Półprzewodniki
Zdjęcia
1964
Spotkanie z kolorem
Zdjęcia
1963
Badanie wytrzymałości metali
Zdjęcia
1963
Chirurgiczne leczenie rozszczczepów wargi
Zdjęcia
1962
O ruchach planet i księżyców
Zdjęcia
1962
Sztuczne planety i księżyce
Zdjęcia
1961
Chopin w kraju
Zdjęcia
1960
Funkcje trygonometryczne
Zdjęcia
1954
Czy jesteś wśród nich?
Zdjęcia
1954
Przygotowania kadzi na hali odlewniczej
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (3)
1969
Tajemnice kineskopu
Reżyser
1965
Symetria środkowa i obrót
Reżyser
1954
Przygotowania kadzi na hali odlewniczej
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll