PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sławomir Wrzosiński

Sławomir Wrzosiński
URODZONY: 28 maj 1950, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (11)
2005
Dzień pierwszy. 1 maja 2004
Zdjęcia
2005
Z łosiem w herbie
Zdjęcia
2004
Władysław Szpilman 1911 - 2000. Własnymi słowami
Zdjęcia
1999
1989-1999. W dziesiątkę
Zdjęcia
1998
Wina Ikara. Inteligencja polska w Warszawie 1939-44
Zdjęcia
1998
Matematyka dla IV klasy
Zdjęcia
1995
Film pierwszomajowy
Zdjęcia
1988
Inclyta Natio Polona
Zdjęcia
1979
Puste ręce
Współpraca operatorska
1978
Tercet egzotyczny a może erotyczny?
Zdjęcia
1972
Raz, dwa, trzy
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1972
Anatomia Miłości
Współpraca
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1978). Autor zdjęć do filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll