PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grażyna Chojnacka

Grażyna Chojnacka
Filmografia
 MONTAŻ (7)
1995
Lata więzienne Prymasa Wyszyńskiego (1953-1956)
Montaż
1988
Plan Rapackiego i polskie inicjatywy pokojowe
Montaż
1988
Kryszałowe dziewczyny
Montaż
1988
Pogoda z kosmosu
Montaż
1988
Kryształowe dziewczyny
Montaż
1987
Generał Stanisław Sosabowski
Montaż
1987
Ekologiczny dramat
Montaż
 PION REŻYSERSKI (2)
1989
1000 lat jazdy polskiej
Współpraca
1989
Korea na północ od 38 równoleżnika
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
1987
Ekologiczny dramat
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll