PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Zając

Małgorzata Zając
Filmografia
 MONTAŻ (37)
2001
Handlarka światła
Montaż
2001
Los Racietos
Montaż
1999
Popołudniowa melodia
Montaż
1998
wyśniona miłość
Montaż
1998
Układanka
Montaż
1997
Po ciemku
Montaż
1997
Często się czuje człowiek
Montaż
1997
Dzieciaki
Montaż
1997
Porażka
Montaż
1995
Uniesienie
Montaż
1993
Kartki z podróży
Montaż
1991
Krąg kontaktu
Montaż
1991
Tango argentino
Montaż
1987
Miraż
Montaż
1986
W punkcie zero
Montaż
1986
1-1
Montaż
1986
Wesele
Montaż
1985
Humaniora
Montaż
1982
Epilog
Montaż
1982
Wróblewskiego godzina 13.00
Montaż
1981
Anna Proletariuszka
Montaż
1978
Skarbnicy
Montaż
1978
Tercet egzotyczny a może erotyczny?
Montaż
1977
Światło dnia
Montaż
1976
Siła bezwładu
Montaż
1976
Z.K. Sieradz
Montaż
1975
Akt strzelisty
Montaż
1975
Pan od śmiechu
Montaż
1975
Kobieta
Montaż
1974
Homeostaza
Montaż
1973
Z dalekiego Ilmenau
Montaż
1972
Listopad
Montaż
1972
Dom
Montaż
1972
W kolejce po szczęście
Montaż
1971
Pajace
Montaż
1971
Dalej i dalej
Montaż
1968
Te inne miejsca
Montaż
 SCENARIUSZ (7)
2010
Kan ya ma kan
Opieka pedagogiczna
2010
Dawno, dawno temu
Opieka pedagogiczna
2004
Polak
Opieka pedagogiczna
2004
Bieda - Ziemia
Opieka pedagogiczna
2004
Opór materii
Opieka pedagogiczna
2004
Na sprzedaż
Opieka pedagogiczna
2003
Ocalony
Opieka pedagogiczna
 PION REŻYSERSKI (2)
1999
Zdążyć przed zachodem
Współpraca
1998
Blizna
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
2013
Taki pejzaż
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll