PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Molga

Jerzy Molga
URODZONY: 08 maj 1933, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (23)
1997
Młode wilki 1/2
prokurator
1995
Młode wilki
prokurator
1989
Reduty września
pułkownik R. Łączyński
1988
Przeprawa
Brzezina
1988
Penelopy
kapitan
1988
Dawid i Sandy
(głos)
1986
Kolega Pana Boga
1986
Poczekaj błyśnie
Komła
1986
Epizod Berlin - West
aktor; nie występuje w czołówce
1986
Mewy
kapitan
1986
Złoty pociąg
Kowalski
1985
Chrześniak
lekarz
1985
Dłużnicy śmierci
maszynista Kazimierz Pawłowski
1984
Kim jest ten człowiek
1984
Katastrofa w Gibraltarze
generał Władysław Sikorski
1984
Pobojowisko
burmistrz Fedorkiewicz
1981
Wierne blizny
major przesłuchujący Madejskiego
1977
Zakręt
urzędnik
1974
Telefon
Zbigniew Osiecki, kolega Kamińskiego
1971
Wezwanie
niemowa Franek
1970
Album polski
zięć Perkucia
1963
Dwa żebra Adama
Mężczyzna kupujący rozmówki polsko-włoskie
1960
Przygoda w terenie
Felczer
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll