PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Karasiński

Marek Karasiński
Filmografia
 PRODUKCJA (16)
2004
Turki
Kierownik produkcji
2003
Święto Wojska Polskiego. Historia i tradycje
Kierownik produkcji
2002
Cmentarz Orląt
Kierownik produkcji
2002
Stefan Pogonowski
Kierownik produkcji
2000
Rząd polski 1939 - 1945
Kierownik produkcji
1997
Za winy niepopełnione. Eugeniusz Bodo
Kierownik produkcji
1993
Wojna polsko-rosyjska z 1920 roku
Kierownik produkcji
1990
Teatr tańca według Hanuszkiewicza
Kierownik produkcji
1988
Duet
Kierownik produkcji
1984
Kamień i ręce
Kierownik produkcji
1983
Ate - apocalipsis
Kierownik produkcji
1983
Ate - apocalipsis
Kierownik produkcji
1980
Na wyjeździe
Kierownik produkcji
1977
Być wygranym
Kierownik produkcji
1976
Jeszcze nie dorośli...
Kierownik produkcji
1975
Cienie czasu
Współpraca produkcyjna
 PION REŻYSERSKI (1)
1974
Sen o Kurozwękach
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll