PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Gierłowski

Wojciech Gierłowski
URODZONY: 20 kwiecień 1946, Łódź
ZMARŁ: 06 grudzień 2007 w wieku 61 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ANIMACJA (4)
2008
Treser żuków
Animacja
2006
Mokra bajeczka
Animacja
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
Animacja
1979
Kwiaty małej Idy
Animacja
 PION REŻYSERSKI (3)
2006
Mokra bajeczka
Reżyser
2005
Z głębokości wołam... (2005)
Reżyser
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
Asystent reżysera
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll