PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Rybicki

Jerzy Rybicki
URODZONY: 23 sierpień 1913, Zgierz
ZMARŁ: 22 październik 1995 w wieku 82 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (38)
1984
Marjusz Zaruski. Żeglarz - taternik
Dźwięk
1982
Bioelektroniczna tajemnica życia
Dźwięk
1982
Ostatnie wakacje
Dźwięk
1979
Pierwszy rok życia szympansa
Dźwięk
1979
Pomona
Opracowanie dźwięku
1979
W obronie świata roślin
Dźwięk
1978
Chałupa z gór
Dźwięk
1978
Zrób to sam
Dźwięk
1977
Jedna z wielu
Dźwięk
1977
Bhilowie
Dźwięk
1976
Oblęgorek Henryka Sienkiewicza
Dźwięk
1976
Oczy niewidomych
Dźwięk
1976
Trzy racje - pierwsze czytanie
Dźwięk
1976
Lustro
Dźwięk
1976
Wiersz
Dźwięk
1976
Ślad
Dźwięk
1976
Jeszcze nie dorośli...
Dźwięk
1976
Sarenka
Dźwięk
1975
Jaka jesteś...
Dźwięk
1975
Józef Wybicki 1747-1822
Dźwięk
1975
W dorzeczu Nidy
Dźwięk
1974
Poeta na traktorze
Dźwięk
1969
Zmienia się życie na wsi...
Dźwięk
1968
Taki świat
Dźwięk
1967
Listy Jana Trzeciego
Dźwięk
1967
Nauczanie programowane
Dźwięk
1966
Łabiszyńska spółka wodna
Dźwięk
1966
Skąd się biorą dzieci
Dźwięk
1966
Skok
Dźwięk
1966
Śladami dwójek
Dźwięk
1966
Zabawa w dorosłych
Dźwięk
1965
Jestem sobie przedszkolaczek
Dźwięk
1964
Ulica
Dźwięk
1964
Wieczór
Dźwięk
1963
Łąka
Dźwięk
1960
Aż spadnie deszcz
Dźwięk
1960
Śmierć i dziewczyna
Dźwięk
1958
Miasteczko
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (3)
1968
Cudów nie ma
Współpraca
1967
Zazdrość
Współpraca
1966
A.B.C. Kosmonautyki
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll