PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Szary

Maciej Szary
URODZONY: 09 wrzesień 1949, Piotrków Trybunalski
Filmografia
 AKTOR (8)
1999
Dług
dyrektor departamentu, kolega ojca Adama
1996
Wezwanie (TV)
mąż Barbary
1988
Dekalog II (TV)
dozorca
1988
Dekalog V (TV)
dozorca
1987
Głód serca (TV)
szef Marii
1986
Cudowne dziecko
ojciec Jacka
1985
Sprawa Hrabiego Rottera
naczelnik Kowalik
1978
Okruch lustra
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll