PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Piela

Michał Piela
URODZONY: 21 grudzień 1978, Katowice
Filmografia
 AKTOR (13)
2014
Pingwiny z Madagaskaru
Kapral (polski dubbing)
2014
Dzwoneczek i tajemnica piratów
Klank (polski dubbing)
2014
Wkręceni
kadrowy Witek
2012
Być jak Kazimierz Deyna
trener
2010
Śluby panieńskie
parobek Albina
2009
Gwiazda Kopernika
(głos)
2008
Niezawodny system
bywalec na aukcji
2008
To nie tak jak myślisz, kotku
policjant
2008
Rozmowy nocą
Misiek, chłopak Karoliny
2007
Ryś
Orzeł
2007
Myjnia
Roemk
2005
Rozdroże Cafe
Mały
2005
Kochajmy się
Gruby
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll