PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Antonowicz

Anna Antonowicz
URODZONA: 22 grudzień 1981, Włocławek
Filmografia
 AKTORKA (14)
2013
Druga strona muru
Krystina
2011
Zagubiony czas
Ewa Limanowska
2010
Milczenie jest złotem
Aga
2007
Nightwatching
Catharina
2006
Dzieci wojny
2003
Co by tu jeszcze...
2003
Odłamki
dziewczyna
2003
Felix
2003
Szymon Python - portet wewnętrzny
(bohater filmu)
2002
Za zamkniętymi drzwiami
2002
Maja
2002
Król Olch
2001
Korepetycje
Ania
2001
Pokoje
kochanka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll