PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Chodkiewicz

Jan Chodkiewicz
URODZONY: 10 kwiecień 1926, Łapińce
ZMARŁ: 10 czerwiec 2011 w wieku 85 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (46)
1987
Działon
Reżyser
1985
Okruchy wojny
Reżyser
1984
Ćwiczenia taktyczne kompanii piechoty ze strzelaniem
Reżyser
1984
Posterunek obserwacji wzrokowo - technicznej wojsk ochrony pogranicza
Reżyser
1984
Zabiegi specjalne wojsk
Reżyser
1984
Zasady składania spadochronu desantowego i przygotowania naziemnego skoczków
Reżyser
1983
Ogólne zasady obrony w mieście
Reżyser
1982
Letnie sporty obronne
Reżyser
1982
Pluton na zaporze w działaniach granicznych
Reżyser
1982
Ten, który przyszedł
Reżyser
1982
Kilka dni na ziemi niczyjej
Reżyser
1981
Maciek
Reżyser
1981
MI-2 Helicopter in agro version
Reżyser
1981
Multipurpose MI-2 helicopter
Reżyser
1981
Zmotoryzowany patrol rozpoznawczy
Reżyser
1979
Mój czołg
Reżyser
1978
Działanie kompanii szturmowej w głębi ugrupowania nieprzyjaciela
Reżyser
1978
Apel poranny i południowy
Reżyser
1977
Metodyka szkolenia radiotelegrafistów
Reżyser
1977
Nasze-Ludowe-Sportowe
Reżyser
1977
Nauka języka rosyjskiego-natarcie wzmocnionego plutonu piechoty zmotoryzowanej
Reżyser
1977
Osiągnięcia i kontrola gotowości ogniowej w dywizjonie artylerii naziemnej
Reżyser
1977
Uwaga! Nie zacieraj śladów
Reżyser
1977
Załadowanie i desantowanie sprzętu na platformach spadochronowych
Reżyser
1976
Pokój dzieciom
Reżyser
1975
Budowa i eksploatacja polowych linii kablowych
Reżyser
1975
Dywizyjna eskadra śmigłowców
Reżyser
1975
Gdy ziemia jeszcze śpi
Reżyser
1975
Granica
Reżyser
1975
Mołdawianka
Reżyser
1975
Słup
Reżyser
1974
Strzelec wyborowy
Reżyser
1973
Po przeczucie
Reżyser
1973
Żołnierska warta
Reżyser
1972
Pierwsza pomoc przy poparzonym napalmem
Reżyser
1971
Nad Nysą, nad Odrą
Reżyser
1971
Trzecia tarcza
Reżyser
1971
Pojedynek
Reżyser
1970
Kanonierzy
Reżyser
1969
Manewr starszego szeregowca
Reżyser
1969
Po tej stronie
Reżyser
1968
Żołnierze na plan
Reżyser
1967
Pamięć
Reżyser
1966
Gdzieś na granicy
Reżyser
1966
Jak cię widzą
Reżyser
1966
Kroki
Reżyser
 ZDJĘCIA (21)
1992
A jednak Polska. 1918-1921
Zdjęcia
1988
Wymarsz
Zdjęcia
1984
Godni wiedeńskiej wiktorii
Zdjęcia
1981
MI-2 Helicopter in agro version
Zdjęcia
1981
Multipurpose MI-2 helicopter
Zdjęcia
1979
Mój czołg
Zdjęcia
1979
Na hasło ratunek
Zdjęcia
1977
Nasze-Ludowe-Sportowe
Zdjęcia
1976
Pokój dzieciom
Zdjęcia
1975
Słup
Zdjęcia
1974
Strzelec wyborowy
Zdjęcia
1973
A tu jest Warszawa
Operator zdjęć lotniczych
1973
Po przeczucie
Zdjęcia
1972
Pierwsza pomoc przy poparzonym napalmem
Zdjęcia
1971
Nad Nysą, nad Odrą
Zdjęcia
1971
Trzecia tarcza
Zdjęcia
1970
Kanonierzy
Zdjęcia
1968
Żołnierze na plan
Zdjęcia
1966
Gdzieś na granicy
Zdjęcia
1966
Jak cię widzą
Zdjęcia
1966
Kroki
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (18)
1987
Działon
Scenariusz
1985
Okruchy wojny
Scenariusz
1984
Posterunek obserwacji wzrokowo - technicznej wojsk ochrony pogranicza
Scenariusz
1984
Zabiegi specjalne wojsk
Scenariusz
1982
Ten, który przyszedł
Scenariusz
1982
Kilka dni na ziemi niczyjej
Scenariusz
1981
Maciek
Scenariusz
1981
MI-2 Helicopter in agro version
Scenariusz
1981
Multipurpose MI-2 helicopter
Scenariusz
1977
Nasze-Ludowe-Sportowe
Scenariusz
1976
Pokój dzieciom
Scenariusz
1975
Gdy ziemia jeszcze śpi
Scenariusz
1975
Granica
Scenariusz
1975
Słup
Scenariusz
1974
Strzelec wyborowy
Scenariusz
1973
Po przeczucie
Scenariusz
1971
Pojedynek
Scenariusz
1967
Pamięć
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll