PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Jurczak
URODZONY: 28 styczeń 1927, Łódź
ZMARŁ: 09 maj 2019 w wieku 92 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (15)
1993
Człowiek z otwartą dłonią
Kierownik produkcji
1989
Zabawy w dorosłych ciąg dalszy
Kierownik produkcji
1988
Duet
Kierownik produkcji
1988
Pipiwuj
Kierownik produkcji
1987
Odnaleźć siebie
Kierownik produkcji
1984
Azyl w nurcie Wisły
Kierownik produkcji
1983
To nie jest zwykła lądowa miłość...
Kierownik produkcji
1983
Wycieczka na Parnas
Kierownik produkcji
1981
Manggha (Feliks Jasieński)
Kierownik produkcji
1981
W wannie
Kierownik produkcji
1979
Jego wysokość
Kierownik produkcji
1976
Slalom
Kierownik produkcji
1975
Wanda Gościmińska. Włókniarka
Kierownik produkcji
1974
Darek Dziedziech
Kierownik produkcji
1969
Gdańska sztuka kuźnicza
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (4)
1984
Nasze sojusze
Współpraca
1978
Awans miasta
Reżyser
1975
Ptaki
Reżyser
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
Współpraca
 SCENOGRAFIA (1)
1975
Ptaki
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll