PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grzegorz Borowski

Grzegorz Borowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (43)
2012
Walka bez broni
Zdjęcia
2011
Panteon. Cmentarz wojskowy w Warszawie
Zdjęcia
2011
Listy gończe
Zdjęcia
2010
Oj Boże, drogi Boże
Zdjęcia
2007
Kresy. Arkadia i Piekło
Zdjęcia
2006
Żołnierze wyklęci
Zdjęcia
2005
Elżbieta Zawacka. Miałam szczęśliwe życie
Zdjęcia
2005
Kobiety i wojna
Zdjęcia
2004
Poeta nieznany
Zdjęcia
2003
Kariera i sumienie
Zdjęcia
2000
Ostatni powrót Stanisława Mikołajczyka
Zdjęcia
2000
Byli żołnierzami "Jodły"
Zdjęcia
1999
Wychodzili nocami
Zdjęcia
1999
Wychodzili nocami...
Zdjęcia
1998
Kryptonim "Pożoga"
Zdjęcia
1998
Wilki
Zdjęcia
1998
Emisariusz
Zdjęcia
1998
Kryptonim Pożoga
Zdjęcia
1997
Soli Deo
Zdjęcia
1997
Nurt tej samej rzeki
Zdjęcia
1997
" Nurt tej samej rzeki"
Zdjęcia
1997
"Nurt tej samej rzeki"
Zdjęcia
1996
Za nami sto lat...
Zdjęcia
1995
Gorlice
Zdjęcia
1995
Nasz brat Bela Varga
Zdjęcia
1994
Beskid II
Zdjęcia
1994
Szwadron śmierci
Zdjęcia
1994
Iglica
Zdjęcia
1994
8 października
Zdjęcia
1994
4 czerwca w Lublinie
Zdjęcia
1994
Światowy Dzień Zwierząt
Zdjęcia
1994
Top Cat Whiskas
Zdjęcia
1994
Turniej koszykówki
Zdjęcia
1994
Wystawa zwierząt
Zdjęcia
1994
Zwierzęta - Polsat
Zdjęcia
1993
Żołnierze bez imperium
Zdjęcia
1993
Stefan Starzyński
Zdjęcia
1992
Walczyć do końca... Stanisław Mikołajczyk 1901 - 1966
Zdjęcia
1989
Niech tam zostanie!
Zdjęcia
1988
Żołnierskie sceny
Zdjęcia
1982
Pluton na zaporze w działaniach granicznych
Zdjęcia
1982
Jesteśmy potrzebni
Zdjęcia
1981
Ich troje...
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (2)
1986
Smakowanie miodu
Współpraca
1982
W sercach naszych pozostaną
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1989
Niech tam zostanie!
Scenariusz
Opis
Absolwent Zaocznego Wyższego Zawodowego Studium Realizacji Telewizyjnej w Szkole Filmowej w Łodzi (1986). Autor zdjęć do wielu filmów dokumentalnych. M.in. takich jak "Iglica" czy "Żołnierze wyklęci".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll