PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Górski

Andrzej Górski
URODZONY: 29 listopad 1945, Łódź
ZMARŁ: 15 październik 2011 w wieku 65 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (10)
1991
Filemon i przyjaciele
Zdjęcia
1988
Rybką być
Zdjęcia
1987
Lenino-Warszawa-Berlin
Zdjęcia
1987
W szeregach AK
Zdjęcia
1987
Rzeczy
Zdjęcia
1985
Wyrok
Zdjęcia
1985
Kto ty jesteś?
Współpraca operatorska
1983
Urodził się motyl
Zdjęcia
1983
Fatamorgana 2
Zdjęcia
1979
Dziura w płocie
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1985
Fotodrama
Współpraca
1982
Julek i delfiny
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll