PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Wronko

Marek Wronko
URODZONY: 21 maj 1951, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (59)
2017
Volta
Dźwięk
2015
Nowy świat
Dźwięk
2015
Panie Dulskie
Dźwięk
2015
Wkręceni 2
Dźwięk
2014
Wkręceni
Dźwięk
2013
AmbaSSada
Dźwięk
2011
Och, Karol 2
Dźwięk
2011
Pokaż kotku, co masz w środku
Dźwiękowiec (na planie)
2010
Kołysanka
Dźwięk
2008
Nie kłam kochanie
Dźwięk
2008
Ile waży koń trojański?
Dźwięk
2008
Ile waży koń trojański?
Operator dźwięku
2007
Dlaczego nie!
Dźwięk
2006
Przybyli ułani
Dźwięk
2006
Tylko mnie kochaj
Dźwięk
2006
Jan Paweł II
Dźwięk
2005
Wieża
Dźwięk
2004
Vinci
Dźwięk
2004
Do potomnego
Dźwięk
2004
Nigdy w życiu!
Dźwięk
2002
Rób swoje, ryzyko jest twoje
Dźwięk
2002
Paradox Lake
Dźwięk
2002
Superprodukcja
Dźwięk
2002
Haker
Dźwięk
2001
Weiser
Dźwięk
2001
Stacja
Dźwięk
2001
Pieniądze to nie wszystko
Dźwięk
2000
Sezon na leszcza
Dźwięk
1999
Tydzień z życia mężczyzny
Dźwięk
1999
Kilerów 2-óch
Dźwięk
1997
Kiler
Dźwięk
1997
Ciemna strona Wenus
Dźwięk
1995
Cyrkowa pułapka
Dźwięk
1995
Prowokator
Dźwięk
1995
Cyrkowa pułapka
Dźwięk
1993
Przypadek Pekosińskiego
Dźwięk
1991
Trzy dni bez wyroku
Dźwięk
1990
Zabić na końcu
Dźwięk
1988
Alchemik
Dźwięk
1988
Gwiazda piołun
Dźwięk
1987
Kingsajz
Dźwięk
1987
Opowieść Harleya
Dźwięk
1986
Inna wyspa
Dźwięk
1986
Ostatni dzwonek
Dźwięk
1986
Cudowne dziecko
Dźwięk
1986
Pokój dziecinny
Dźwięk
1986
Prywatne śledztwo
Dźwięk
1985
Spowiedź dziecięcia wieku
Dźwięk
1985
Sam pośród swoich
Dźwięk
1984
Vabank II, czyli riposta
Dźwięk
1984
Był Jazz
Dźwięk
1984
To tylko rock
Dźwięk
1984
Dom wariatów
Dźwięk
1983
Seksmisja
Dźwięk
1982
Karate po polsku
Dźwięk
1982
Niech cię odleci mara
Dźwięk
1981
Vabank
Dźwięk
1980
Gorączka
Dźwięk
1979
Cham (TV)
Dźwięk
 AKTOR (1)
2002
Superprodukcja
dźwiękowiec filmu "Latarnik czyli miłość przez K.O."
Opis
Absolwent Politechniki Łódzkiej. Przez wiele lat zawodowo związany z łódzką Wytwórnią Filmów Fabularnych. Twórca dźwięku do kilkudziesięciu polskich filmów. Od dawna stale współpracuje m.in. z Juliuszem Machulskim.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll