PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Wilska-Sztwiertnia

Anna Wilska-Sztwiertnia
URODZONA: 20 kwiecień 1948, Milanówek
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (8)
2000
Żółty szalik
Montaż
1996
Dzielski: bankietem do kapitalizmu
Off-line
1993
Człowiek z szuflady. Aleksander Ścibor-Rylski (1928-1983)
Montaż
1989
"Nim słońce wejdzie..."
Montaż
1988
Czarodziej z Harlemu
Montaż
1988
Spadek
Montaż
1982
Koncert
Montaż
1982
Z kraju i ze świata
Montaż
Opis
Odpowiadała za montaż wielu filmów dokumentalnych i fabularnych oraz seriali telewizyjnych ("Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy", "Siedem życzeń", "Paziowie", "40-latek. 20lat później", "Plebania").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll