PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Marcinkowska

Barbara Marcinkowska
URODZONA: 28 listopad 1928, Łódź
ZMARŁA: 08 marzec 2003 w wieku 74 lat, Łódź
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (32)
1991
Nad rzeką, której nie ma
Charakteryzacja
1991
Nad rzeką której nie ma
Charakteryzacja
1989
"Nim słońce wejdzie..."
Charakteryzacja
1988
Ładny dzień
Charakteryzacja
1988
Przenikanie z Ważką
Charakteryzacja
1988
Złodziej
Charakteryzacja
1987
Harnasie
Charakteryzacja
1983
Ate - apocalipsis
Charakteryzacja
1983
Oko w oko
Charakteryzacja
1983
Ate - apocalipsis
Charakteryzacja
1982
Cienie
Charakteryzacja
1981
W wannie
Charakteryzacja
1981
Fantazja dur-moll
Charakteryzacja
1981
Hamadria
Charakteryzacja
1980
Błękitna strzała
Charakteryzacja
1980
Lęk przestrzeni
Charakteryzacja
1979
Mysz
Charakteryzacja
1978
Z dziennika Henryka T.
Charakteryzacja
1977
Poza układem
Charakteryzacja
1977
Biohazard
Charakteryzacja
1976
Kaskaderzy
Charakteryzacja
1976
Wiersz
Charakteryzacja
1976
Latarnik
Charakteryzacja
1975
Szlakiem bezdomnych
Charakteryzacja
1975
Żywa galeria
Charakteryzacja
1973
Drużynowy
Charakteryzacja
1972
Opowieść
Charakteryzacja
1971
Stroje podobne kwiatom
Charakteryzacja
1971
Zmyślone...
Charakteryzacja
1970
Słodka tajemnica
Charakteryzacja
1961
Kropla krwi
Charakteryzacja
1958
Rondo
Charakteryzacja
 PION REŻYSERSKI (1)
1989
Collage pędzlem malowany
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1972
Wyspy szczęśliwe
Opieka artystyczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll