PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Proszowski

Zbigniew Proszowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
1995
Pejzaże Władysława Hasiora
Zdjęcia
1978
Polskie ślady na indiańskiej ścieżce
Zdjęcia
1978
Start
Zdjęcia
1977
Prawo Archimedesa
Zdjęcia
1975
Litewskie konie
Zdjęcia
1974
Scena zbiorowa ze świętym
Zdjęcia
1973
Dobre wspomnienia
Zdjęcia
1973
Kaukaski życiorys
Zdjęcia
1973
Zagadki Kobystanu
Zdjęcia
1971
Droga do finału
Zdjęcia
1971
Między metą a startem
Zdjęcia
1971
Szkło
Zdjęcia
1971
Zmyślone...
Zdjęcia
1970
Jesień lubuska
Zdjęcia
1970
Rodzinna sprawa
Zdjęcia
1969
Ziemia rzeszowska
Zdjęcia
1968
Lwówek Śląski
Zdjęcia
1968
Poszukiwacze ametystów
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1978
Start
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1978
Start
Scenariusz
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1965). Twórca zdjęć do filmów dokumentalnych. M.in. takich jak "Szkło" czy też "Start".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll