PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Jastrzębski

Witold Jastrzębski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (14)
1987
Praca hodowlana nad trzodą
Reżyser
1985
Wystawa zwierząt zarodowych. Olsztyn 1984
Reżyser
1985
Wystawa zwierząt zarodowych.Opole 1984
Reżyser
1985
Wystawa zwierząt zarodowych. Opole 1984
Reżyser
1982
Przemysłowe wykorzystanie surowca drobiarskiego
Reżyser
1982
Surowiec przemysłu drobiarskiego
Reżyser
1978
Pamięć
Współpraca
1975
Jej powrót
I Asystent reżysera, II Reżyser
1972
Opowieść
Współpraca
1971
Zmyślone...
II Reżyser
1967
Tam, gdzie pisał Reymont
Współpraca
1966
Tchórz
Współpraca
1965
Interpretacje
I Asystent reżysera, II Reżyser
1965
W Ojcowskim Parku Narodowym
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1987
Praca hodowlana nad trzodą
Scenariusz
Opis
Przez wiele lat zawodowo związany z Wytwórnią Filmów Oświatowych. Twórca filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll