PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Zawierski

Jan Zawierski
URODZONY: 16 grudzień 1938, Warszawa
ZMARŁ: 24 wrzesień 2011 w wieku 72 lat,
Filmografia
 MUZYKA (40)
2005
Solidarność. Jak zerwaliśmy żelazną kurtynę. Cz. 2
Muzyka
2004
Nigdy tego nie zapomnę
Muzyka
2003
Sens według Edwarda
Muzyka
2003
Wyspa Getto
Muzyka
2002
Czekając na papieża
Oprawa muzyczna
2001
Polowanie z chartami
Muzyka
2001
Szlaban
Muzyka
2000
Kocham Chrystusa
Muzyka
2000
Takie życie wybrała
Muzyka
2000
Widzę Ciebie Warszawo sprzed laty...
Muzyka
1999
Myśli o Polsce
Muzyka
1999
Pani hrabina
Muzyka
1999
Semper fidelis
Muzyka
1999
Rodeo na Pegazie
Oprawa muzyczna
1998
Miasto zwane kiedyś Vinetą
Muzyka
1998
Przedwojenny chłopak
Muzyka
1998
Ułani, ułani...
Muzyka
1997
Papież Polak
Muzyka
1997
Poszedłem po słońce
Muzyka
1996
Rudy, Alek, Zośka
Muzyka
1995
Egzamin dojrzałości
Muzyka
1995
Przed i po sierpniu
Muzyka
1995
Tadeusz Gajcy
Muzyka
1994
Pielgrzym
Muzyka
1994
Humer i inni
Muzyka
1994
Młodsi od swoich wyroków
Muzyka
1993
W pół słowa
Oprawa muzyczna
1990
Senior
Muzyka
1989
Struktura człowieka
Oprawa muzyczna
1989
Qui vivra verra... kto przeżyje zobaczy
Muzyka
1988
Rzeczpospolitej dni pierwsze
Muzyka
1985
Anna
Oprawa muzyczna
1979
Teodor Parnicki. Portret pisarza
Oprawa muzyczna
1975
Urodzona
Oprawa muzyczna
1974
W górę...
Muzyka
1973
A tu jest Warszawa
Oprawa muzyczna
1972
Kapitan Kloss
Muzyka
1971
Nie pchać się, proszę
Muzyka
1968
Władysław Hasior
Muzyka
200
Musieli zwyciężyć
Muzyka
 DŹWIĘK (1)
1968
Władysław Hasior
Opracowanie dźwięku
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll