PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Janowski
URODZONY: 05 luty 1947, Wrocław
ZMARŁ: 19 lipiec 2016 w wieku 69 lat,
Filmografia
 PRODUKCJA (10)
1990
Seszele
Kierownik produkcji
1989
Konsul
Kierownik produkcji
1987
Pusta klatka
Kierownik produkcji
1987
Cienie
Kierownik produkcji
1985
Przez dotyk (TV)
Kierownik produkcji
1984
Ceremonia pogrzebowa
Kierownik produkcji
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Kierownik produkcji
1983
Dzień kolibra
II kierownik produkcji
1981
Biłek (TV)
II kierownik produkcji
1979
Elegia
Współpraca produkcyjna
 PION REŻYSERSKI (5)
1988
Firma
Współpraca
1985
Owczarz
Współpraca
1981
Narodziny Solidarności
Współpraca
1981
Poręczenie: Z zapisu chwili
Współpraca
1976
Z marszu...
Współpraca
 MONTAŻ (4)
1987
Więcej światła
Montaż
1987
Otwarty - zamknięty
Montaż
1980
Puls 220
Montaż
1980
Od Rodezji do Zimbabwe
Montaż
 ZDJĘCIA (1)
1984
Kto za to zapłaci
Współpraca operatorska
 DŹWIĘK (1)
1980
Czekanie
Montażysta dźwięku
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll