PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Stępiński

Jacek Stępiński
Filmografia
 DŹWIĘK (49)
2014
89 - 91 Wyrwaliśmy się na wolność
Dźwięk
2013
Borysław. Galicyjska Pensylwania
Dźwięk
2013
Sposób na kryzys
Dźwięk
2010
Tadeusz.Kantor@Europa.pl
Dźwięk
2010
Ala z elementarza
Operator dźwięku
2010
Tadeusz.Kantor@Europa.pl
Operator dźwięku
2009
Niewygodny
Dźwięk
2009
Niewygodny
Operator dźwięku
2009
Hotel Polski
Operator dźwięku
2009
Afryka mojego dzieciństwa
Operator dźwięku
2009
Amerykanin w PRL-u
Operator dźwięku
2008
Lublin - Lwów. Miasta filmowe
Dźwięk
2008
Dzięki niemu żyjemy
Dźwięk
2008
Piwko dla niedźwiedzia!
Dźwięk
2008
Dębliniacy
Dźwięk
2007
Ostatni taki Kresowiak
Dźwięk
2007
Ci, co przeżyli
Dźwięk
2006
Spacer z dziennikiem
Dźwięk
2006
Apteka Pod Orłem
Dźwięk
2006
Apteka "Pod orłem"
Dźwięk
2006
Akcja! Bocian
Dźwięk
2006
Ballada o domu
Dźwięk
2006
Młyn na nowo
Dźwięk
2006
Amisz
Dźwięk
2005
Jeszcze cię kocham
Dźwięk
2005
Roszard
Dźwięk
2005
Dzień pierwszy. 1 maja 2004
Dźwięk
2004
Niekończący się sen
Dźwięk
2004
Spętany anioł
Dźwięk
2004
Oskarżeni
Dźwięk
2004
Opowieść o czterech flagach czyli burza dziejowa we Lwowie
Dźwięk
2003
Różewicz w teatrze
Dźwięk
2003
Tadeusz Borowski 1922-1951-2003
Dźwięk
2002
Polskie państwo podziemne 1939 - 1945
Dźwięk
2002
Wrocław. Imiona miasta
Dźwięk
2002
O czym marzą tygrysy
Dźwięk
2001
Trudny rok
Dźwięk
2001
Miłość bez wizy
Dźwięk
2000
Horoskop
Dźwięk
2000
Opętanie
Dźwięk
2000
Tadeusz Różewicz
Dźwięk
1999
Śmierć człowieka utalentowanego
Dźwięk
1999
Kryptonim Amerykan
Dźwięk
1999
Kieślowski i jego "Amator"
Dźwięk
1999
Wielka ucieczka cenzora
Dźwięk
1998
Historia Normana Daviesa
Dźwięk
1996
Wierność i zdrada... O twórczości Władysława Terleckiego.
Dźwięk
1991
Opowiedz mi swoją historię
Dźwięk
Wiara, nadzieja, miłość
Dźwięk
 ZDJĘCIA (5)
2009
Rozjaśnić mrok
Oświetlacz
2006
Bramy przez które wędrowała historia
Współpraca operatorska
2002
Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury
Współpraca operatorska
1996
Włada
Współpraca operatorska
1985
Trwaj i innym pomóż przetrwać
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (3)
2001
Powrót do Kreuzburg Stadt
Współpraca
2001
Impuls amerykański. Rzecz o Henryku Sienkiewiczu
Współpraca
1988
Soc...
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
2007
Ostatni taki Kresowiak
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll