PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Bukojemski

Piotr Bukojemski
Filmografia
 ZDJĘCIA (11)
2013
Mój najszczęśliwszy dzień
Zdjęcia
2012
Yuma
Operator kamery
2011
1920. Bitwa Warszawska
Operator kamery
2006
Della i Jim
Zdjęcia
2006
Za krótki
Zdjęcia
2006
Czarownica Magdalena
Zdjęcia
2005
Świat Salamandry. Opowieść o Górczańskim Parku Narodowym
Zdjęcia
2005
Impuls
Zdjęcia
2005
Syn
Zdjęcia
2004
Droga do...
Zdjęcia
2004
Rozmijania
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (5)
2006
Della i Jim
Reżyser
2005
Impuls
Reżyser
2005
Syn
Reżyser
2004
Droga do...
Reżyser
2004
Rozmijania
Reżyser
 SCENARIUSZ (5)
2006
Della i Jim
Scenariusz
2005
Impuls
Scenariusz
2005
Syn
Scenariusz
2004
Droga do...
Scenariusz
2004
Rozmijania
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll