PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Panas

Dariusz Panas
URODZONY: 06 maj 1959, Krasnystaw
Filmografia
 ZDJĘCIA (20)
2007
Wino truskawkowe
Operator kamery
2001
Poranek kojota
Operator kamery
1998
Korespondent
Operator kamery
1994
Józef Wittlin. Orfeusz w piekle XX wieku
Zdjęcia
1994
Artysta. Jerzy Kalina
Współpraca operatorska
1993
Jan Józef Lipski
Zdjęcia
1991
In Flagranti
Zdjęcia
1989
Lawa
Operator kamery video
1988
Apokalipsa
Zdjęcia
1988
Bez grzechu
Operator kamery
1988
Dekalog III (TV)
Operator kamery
1988
Kornblumenblau
Operator kamery
1987
Łuk Erosa
Operator kamery
1986
Jest jak jest
Zdjęcia
1985
Żaglowiec
Operator kamery
1984
Powietrze
Zdjęcia
1983
Norwid
Zdjęcia
1982
Epilog
Zdjęcia
1981
Cywil
Zdjęcia
1980
Zbieg
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll