PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marian Bogacki

Marian Bogacki
Filmografia
 DŹWIĘK (24)
2011
4:13 do Katowic
Dźwięk
2009
Rok 1920. Wielka wojna na Wschodzie
Dźwięk
2009
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
Dźwięk
2008
Tischner. Życie w opowieści
Dźwięk
2006
Hi Way
Dźwięk
2006
Jegomość Tischner i jego filozofia po góralsku
Dźwięk
2005
Czas surferów
Dźwięk
2004
Goralenvolk
Dźwięk
2002
Anioł w Krakowie
Dźwięk
2001
Noc z generałem
Dźwięk
2000
Czarodziejska góra. Amerykański portret Czesława Miłosza
Dźwięk
2000
Kraków. Moje miasto
Dźwięk
2000
Sztuka dyrygowania
Dźwięk
1999
Reżyseria: Yves Goulais
Dźwięk
1999
Reżyseria: Yves Goulais
Dźwięk
1999
Przybysze
Dźwięk
1998
Zwyczajna dobroć
Dźwięk
1998
Inni to także my
Dźwięk
1993
Profesor
Dźwięk
1988
Tramwajada
Dźwięk
1987
Polowanie na króla Lira
Dźwięk
1985
Jeździec na ogniu
Dźwięk
1984
Eksmisja
Dźwięk
1982
The Wall
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll