PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Długosz

Jacek Długosz
URODZONY: 16 sierpień 1963
Filmografia
 OBSADA (17)
2013
AmbaSSada
Kaskader
2013
Imperator
Kaskader-koordynator
2011
W imieniu diabła
Kaskader
2010
Mała matura 1947
Kaskader
2010
Różyczka
Kaskader
2009
Generał Nil
Kaskader
2006
Szatan z siódmej klasy
Kaskader
2004
Ono
Kaskader
2004
Wesele
Kaskader
2002
Pianista
Kaskader
2001
Raport
Kaskader
2001
Poranek kojota
Kaskader
2001
Tam, gdzie żyją Eskimosi
Kaskader
2001
Przedwiośnie
Kaskader
2000
Córka konsula
Kaskader
1999
Chłopaki nie płaczą
Kaskader
1999
Skok (TV)
Kaskader
 AKTOR (1)
2012
Żywie Biełaruś!
Bezpiecznik
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll