PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Polkowski

Andrzej Polkowski
URODZONY: 23 listopad 1922, Kalisz
ZMARŁ: 30 listopad 1979 w wieku 57 lat, Wrocław
Filmografia
 AKTOR (6)
1978
... Gdziekolwiek jesteś panie prezydencie...
Stefan
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
ojciec Marii
1975
Skazany
lekarz
1971
Meta
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Chico, brat Zota
1960
Decyzja
inżynier
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll