PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Gazdeczka

Andrzej Gazdeczka
URODZONY: 12 marzec 1932, Kraków
ZMARŁ: 20 styczeń 1995 w wieku 62 lat, Kraków (Polska)
Filmografia
 AKTOR (9)
1988
Dzieje kultury polskiej. Jagiellonowie. Część II. 1444-1492
1987
Łuk Erosa
kelner
1980
Wysokie loty
Lewicki, sekretarz KW
1979
Hotel klasy lux
góral Jarząbek
1976
Zofia
reżyser
1975
Hazardziści
jego szwagier
1974
Karuzela
chłop
1967
Skok
Filip
1967
Zwariowana noc
Węgier
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll