PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kevin Bacon

Kevin Bacon
URODZONY: 08 lipiec 1958, Filadelfia
Filmografia
 AKTOR (22)
2015
Pakt z diabłem
Charles McGuire
2013
R.I.P.D Agenci z zaświatów
Bobby Hayes
2012
Jayne Mansfield’s Car
Carroll Caldwell
2011
X-Men: Pierwsza klasa
Sebastian Shaw
2011
Kocha, lubi, szanuje
David Lindhagen
2008
Frost/Nixon
Jack Brennan
2005
Gdzie leży prawda
Lanny
2003
Rzeka tajemnic
Sean Devine
2003
Tatuaż
John Graham
2002
24 godziny
Joe Hickey
2000
Człowiek widmo
Sebastian Caine
1999
Opętanie
Tom Witzky
1996
Uśpieni
Sean Nokes
1995
Apollo 13
Jack Swigert
1992
Ludzie honoru
Kapitan Jack Ross
1991
JFK
Willie O'Keefe
1991
A Little Vicious
Narrator (głos)
1990
Wstrząsy
Valentine McKee
1990
Linia życia
David Labraccio
1982
Diner
Timothy Fenwick Junior
1980
Piątek trzynastego
Jack Burrel
1978
Menażeria
Chip Diller
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll