PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Waldemar Płocharski

Waldemar Płocharski
URODZONY: 07 maj 1956, Olsztyn
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (27)
2008
Jeden drugiego brzemiona noście
Montaż
2006
Wspomnienie o "Bim-Bomie"
Montaż
2004
Stacja waliły- Wenecja
Montaż
2000
Książę metropolita. Rzecz o kardynale Sapieże
Montaż
1999
Dwa ołtarze, dwie pielgrzymki. Polacy 87/99
Montaż
1999
Święta matka Kinga
Montaż
1999
Od opozycji do władzy
Montaż
1997
Auschwitz - zstąpienie do piekieł
Montaż
1996
Podróże Olgi T.
Montaż
1995
Stanisław Rodziński - prawdzie naprzeciw
Montaż
1995
Izabela Filipiak, czyli podwójna amnezja
Montaż
1995
St. Rodziński - prawdzie naprzeciw
Montaż
1995
Wyborcy
Montaż
1994
Natasza Goerke, czyli przesłuchanie emigranta
Montaż
1994
Manuela Gretkowska - pisarka nieemigracyjna
Montaż
1994
Biblia w malarstwie dawniej i dziś
Montaż
1994
89 lat Juliana Stryjkowskiego
Montaż
1993
Jarosław Iwaszkiewicz - jakim pozostał w ludzkiej pamięci
Montaż
1993
Irena Krzywicka. Jaka była i nie była
Montaż
1993
30 tysięcy słów
Montaż
1993
Jaka była i nie była. Irena Krzywicka
Montaż
1992
Polonica arktyczne
Montaż
1991
Nie będzie zapomniany. Kazimierz Brandys. Paryż 1991
Montaż
1991
Cmentarz polski w Montmorency
Montaż
1990
Senior
Montaż
1989
Opowieści okrągłego stołu
Montaż
1988
Ballada o strajku
Montaż
 DŹWIĘK (1)
1999
Dwa ołtarze, dwie pielgrzymki. Polacy 87/99
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll