PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paweł Rakowski
URODZONY: 06 listopad 1952, Warszawa
ZMARŁ: 13 czerwiec 2010 w wieku 57 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (42)
2010
Made in Poland
Producent
2010
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
Producent
2008
Mała Moskwa
Producent
2008
0_1_0
Producent
2006
Hiena
Producent
2005
Doskonałe popołudnie
Producent
2005
Parę osób, mały czas
Producent wykonawczy
2004
W dół kolorowym wzgórzem
Producent
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Producent
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Producent wykonawczy
2001
Głośniej od bomb
Producent
2000
Egoiści
Producent
2000
Nie ma zmiłuj
Producent
1999
Fuks
Producent
1997
Doświadczenie miłości
Producent
1996
Nocne graffiti
Producent
1996
Dzień wielkiej ryby
Producent wykonawczy
1995
Madame Modjeska (spektakl telewizyjny)
Producent
1995
Łagodna
Producent
1995
Pestka
Producent
1995
Horror w wesołych bagniskach
Kierownik produkcji
1995
Horror w wesołych bagniskach
Producent wykonawczy
1994
Dama Kameliowa
Producent
1994
Wrony
Kierownik produkcji
1994
Dama Kameliowa
Producent wykonawczy
1993
To musisz być ty (TV)
Producent
1993
Dwa księżyce
Kierownik produkcji
1993
Dwa księżyce
Producent wykonawczy
1992
Czarne słońca
Kierownik produkcji
1992
Zwolnieni z życia
Kierownik produkcji
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
Kierownik produkcji
1992
Czarne słońca
Producent wykonawczy
1991
Nad rzeką, której nie ma
Kierownik produkcji
1991
Diabły, diabły
Kierownik produkcji
1991
Nad rzeką której nie ma
Kierownik produkcji
1991
Kanalia
Kierownik produkcji
1989
Kramarz
Kierownik produkcji
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
Kierownik produkcji
1988
Koniec świata
Kierownik produkcji
1987
Tabu
Kierownik produkcji
1987
Łuk Erosa
Kierownik produkcji
1979
Klincz
Asystent kierownika produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll