PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józefa Strześniewska

Józefa Strześniewska
Filmografia
 MONTAŻ (57)
1996
Rogate dusze
Montaż
1993
Człowiek z otwartą dłonią
Montaż
1990
Nienormalni
Montaż
1989
Wspomnij mnie
Montaż
1988
Przenikanie z Ważką
Montaż
1988
Powozy Michała Bogajewicza
Montaż
1988
Walerek
Montaż
1988
Styl zakopiański. Geneza i znaczenie
Montaż
1988
Byłem generałem Wehrmachtu
Montaż
1988
Dawni kronikarze zapisali...
Montaż
1987
Po co szperam, te historyczne materiały zbieram?
Montaż
1987
Próba
Montaż
1987
Ocalić ocalałe
Montaż
1987
Kaskada Usud
Montaż
1986
Kostka cukru
Montaż
1985
Ślizgiem do nieba
Montaż
1985
Kresowa ballada 1935
Montaż
1985
Wyrazić siebie
Montaż
1984
Artura Grottgera opowieść o powstaniu styczniowym
Montaż
1984
Ósemka
Montaż
1984
Polski bohater współczesny
Montaż
1984
Superciężki
Montaż
1983
Wielki statysta
Montaż
1983
Pod światem
Montaż
1982
Wierna
Montaż
1981
Kapela oświęcimska
Montaż
1981
Odnowa: Łódź, październik 80.
Montaż
1981
Dokumentacja 1913-1981
Montaż
1979
"Na to wszystko trzeba popatrzeć z drugiej, pogodniejszej strony"
Montaż
1979
Ucieczka
Montaż
1979
Konstruktywizm w Polsce
Montaż
1978
Eugeniusz Cękalski. Antoni Bohdziewicz. Andrzej Munk.
Montaż
1978
Z dziennika Henryka T.
Montaż
1978
Jubileusz
Montaż
1978
Wielość rzeczywistości Leona Chwistka
Montaż
1978
Wielość rzeczywistości Leona Chwistka
Montaż
1978
"Ty pójdziesz górą" - Eliza Orzeszkowa
Montaż
1978
Pamięć
Montaż
1977
Nowy tabor dla PKP
Montaż
1977
Poza układem
Montaż
1977
Dziwny świat Thomasa Puckey'a
Montaż
1977
Jak powstaje komputer
Montaż
1976
Na nowoczesnej budowie
Montaż
1976
Oczy niewidomych
Montaż
1976
Przed otwarciem
Montaż
1976
Latarnik
Montaż
1976
Krążenie wody w przyrodzie
Montaż
1975
Wrocławskie Gaudeamus
Montaż
1975
Porozmawiajmy o komputerach
Montaż
1975
Józef Wybicki 1747-1822
Montaż
1975
Żywa galeria
Montaż
1975
Jaka jesteś...
Montaż
1974
Nasze osiedla
Montaż
1973
Rok 1905
Montaż
1971
Kamizelka
Montaż
1971
Zmyślone...
Montaż
1970
Magia Jerzego Nowosielskiego
Montaż
 PION REŻYSERSKI (8)
1988
Zaduma
Współpraca
1985
Kapliczki
Reżyser
1984
Widok
Współpraca
1983
Doktor nauk
Współpraca
1981
Tatrzański świat Tadeusza Kulisiewicza
Współpraca
1981
Przyszłość
Współpraca
1972
Życiorys historią pisany
Współpraca
1969
Jacek Mierzejewski 1884-1925
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll