PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Otokar Balcy

Otokar Balcy
URODZONY: 28 listopad 1924, Orłowa
ZMARŁ: 11 grudzień 2012 w wieku 88 lat, Bielsko-Biała (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (26)
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
Dźwięk
1992
Klon
Dźwięk
1989
Komar i orkiestra
Dźwięk
1988
O raku łobuziaku
Dźwięk
1987
Och! Pampalini!!!
Dźwięk
1986
Żółw i ślimak
Dźwięk
1986
Porwanie w Tiutiurlistanie
Dźwięk
1986
Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie
Dźwięk
1986
Kosmiczne przygody profesorka Nerwosolka
Dźwięk
1985
Ad Acta
Dźwięk
1984
Ziarnko pszenicy
Dźwięk
1984
Ballada o roztrzepanym rycerzu
Dźwięk
1983
Przygody Błękitnego Rycerzyka
Dźwięk
1982
Stefanek
Dźwięk
1981
Posąg
Dźwięk
1981
Słodka przygoda
Dźwięk
1980
Ballada o królu z różową kokardą pod brodą
Dźwięk
1979
Ballada o kapryśnej królewnie
Dźwięk
1979
Połów
Dźwięk
1977
Wielka podróż Bolka i Lolka
Dźwięk
1975
Awaria
Dźwięk
1974
Pegaz
Dźwięk
1974
Kilka praktycznych sposobów na przedłużenie sobie życia
Dźwięk
1972
Szum lasu
Dźwięk
1969
Olimpiada w Mexico
Dźwięk
1967
Czarne czy białe
Dźwięk
 AKTOR (1)
1994
Blisko siebie
(głos)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll